Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ.....ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ..



Σύνδεσμος Φιλολόγων Περιοχής Πατρών- Λέσχη Ανάγνωσης/ εκδήλωση για την Ημέρα της Ποίησης
Σύνδεσμος Φιλολόγων Πάτρας <sfpatras@gmail.com>

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΤΡΩΝ                    8  Μαρτίου 2017
Ανθείας 214, 26332 Πάτρα τηλ. 2610 317147,
 6946800141

Αγαπητές, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πατρών ξεκινά τη Λέσχη Ανάγνωσής του την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017. Η συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί στο χώρο τέχνης Θρεττανελό (Μητρ. Παρθενίου 11, είναι ο δρόμος που περνά μπροστά από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου και συνδέει την  Αγ. Νικολάου με την Κολοκοτρώνη) 6.00 το απόγευμα.
Η συνάδελφος Γιώτα Ξυλιά θα μας παρουσιάσει το βιβλίο του Δημοσθένη Παπαμάρκου Γκιακ και στη συνέχεια θα συζητήσουμε με αφορμή το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά και γενικότερα για θέματα λογοτεχνίας και κοινωνικού προβληματισμού που θα ανακύψουν.
Συνάδελφοι, ακόμα και αν δεν έχουμε διαβάσει το βιβλίο θα είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, σε ένα φιλικό περιβάλλον.
Σας υπενθυμίζουμε επίσης την εκδήλωση  του Συνδέσμου μας για την Ημέρα της Ποίησης, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, με τίτλο« Γιατί  η Ποίηση είναι μια πόρτα ανοιχτή. . . Διαβάζουμε και τραγουδάμε ποίηση» στην οποία φιλόλογοι, αλλά και φίλοι των φιλολόγων,  θα διαβάσουμε ποιήματα και θα ακούσουμε μελοποιημένη ποίηση. Περιμένουμε τη συμμετοχή σας στο mail του Συνδέσμου για να μας διαβάσετε το αγαπημένο σας ποίημα. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε το χώρο και τον ακριβή χρόνο της εκδήλωσης.

Παρακαλούμε οι κ. κ. Διευθυντές/τριες να ενημερώσουν τις/τους συναδέλφους.
Σας ευχαριστούμε.
Εκ μέρους του Δ. Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών

 Μαρία Ψάχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου