Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ......ΕΛΠΙΔΑΣ....

Γιάννης Οικονόμου, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος:

 Κατεχάκη και Μαραθώνος δεν είναι στην ευθύνη του κράτους

 

Στον απόηχο της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που δεν σταματά να αποκαλύπτει το φιάσκο της υποτιθέμενης προετοιμασίας του επιτελικού κράτους, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου  απέδωσε τις ευθύνες της ταλαιπωρίας των οδηγών στην ευθύνη που είχε η διοίκηση της Αττικής Οδού, κρίνοντας πως στις υπόλοιπες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, είναι όλα καλώς καμωμένα.

Ερωτηθείς λοιπόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Άλφα και για τους δρόμους που αντιμέτωπισαν προβλήματα εκτός Αττικής οδού, ο κύριος Οικονόμου φαίνεται να απαντά ξεκάθαρα:

«Δεν είναι δρόμοι οι οποίοι είναι στην ευθύνη του κράτους».

Απόψε μάθαμε ότι «η Μαραθώνος και η Κατεχάκη δεν είναι στην ευθύνη του κράτους»  ( ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)

ΕΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (από το διαδίκτυο)

1.      Επειδή θέλω να πάω Κατεχάκη, ξέρουμε αν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση να πάω με τη ταυτότητα μου ή θα χρειαστώ διαβατήριο;

2.      Τελικά ποιανού είναι η Κατεχάκη; Μάθαμε;

3.      Να πάρουμε πρώτα πίσω τη Μαραθώνος και την Κατεχάκη και μετά παίρνουμε την Πόλη.

4.      Ζω επικίνδυνα! Θα διασχίσω την ακριτική Κατεχάκη

5.      –Γιε μου πού πας;

-Μάνα θα πάω στην Κατεχάκη

    6. Έτσι, έπειτα από σύντομη τελετή που έγινε χθες το βράδυ στο Μπιλμπάο, ανακοινώθηκε  η αδελφοποίηση της βασικής χώρας με τη λεωφόρο Κατεχάκη, χαιρετίζοντας την ανεξαρτησία του συγκεκριμένου δρόμου από το υπόλοιπο ελληνικό κράτος..

    7. Ψάχνω ανοιχτό κατάστημα να πάρω 2 χιλιόμετρα κοτετσόσυρμα να πάω να περιφράξω την Κατεχάκη τώρα που δεν ξέρουνε ποιανού είναι…

    8. Τελικά πούλησαν και την Κατεχάκη;;;

    9. Που είναι ο Όμηρος να γράψει την Κατεχακιάδα

   10. Η Κατεχάκη είναι ανεξάρτητο κρατίδιο, σαν το Σαν Μαρίνο.

   11 Μητσοτάκης: Την Κατεχάκη και την Μαραθώνος δεν μας τις έδωσε ο Τσίπρας φεύγοντας.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

                                 ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ  ΝΟΥΜΕΡΟ   5  ΩΣ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ: Η Λεωφόρος Κατεχάκη είναι σημαντική λεωφόρος της Αθήνας η οποία ξεκινάει απ' τη Λεωφόρο Κηφισίας και οδηγεί προς την Λεωφόρο Μεσογείων, την περιοχή Παπάγου, την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και καταλήγει στην Περιφερειακή Οδό Υμηττού. Πήρε το όνομά της απ' τον στρατιωτικό και πολιτικό Γεώργιο Κατεχάκη. Το τμήμα της λεωφόρου από Μεσογείων έως Περιφερειακή Υμηττού επισήμως ονομάζεται Παναγιώτου Κανελλοπούλου. Ανεπισήμως είναι γνωστό ως τμήμα της Λεωφόρου Αλίμου-Κατεχάκη.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ: Η λεωφόρος Μαραθώνος είναι οδός η οποία διατρέχει την Ανατολική Αττική. Ξεκινάει από τη λεωφόρο Μεσογείων, στον Σταυρό του Δήμου Αγίας Παρασκευής και καταλήγει στη Δροσιά Αττικής. Περνάει διαδοχικά από τον Γέρακα, την Παλλήνη, το Πικέρμι, την Ραφήνα, την Νέα Μάκρη, τον Μαραθώνα, τον Άγιο Στέφανο και την Άνοιξη.

 

ΥΓ: Το έχω ξαναπεί .Τους Έλληνες τους σώζει το χιούμορ… Ποτέ οι αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτές την κρίσιμη στιγμή που πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πλημμελείς υπηρεσίες τους σφυρίζουν κλέφτικα, ενώ όταν χρειάζεται να δράσουν προληπτικά για να εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία της ζωής των φορολογούμενων πολιτών είναι παντελώς ανύπαρκτες. Οι πολίτες όμως εξασκημένοι στην χρόνια αυτή νόσο των αρμόδιων υπηρεσιών που πάντοτε αποδεικνύονται αναρμόδιες , έχοντας έναν Αριστοφάνη να κυλάει στις φλέβες τους , άντε και έναν Σακελλάριο, επιδεικνύουν μια αξιοθαύμαστη, σχεδόν  αυτόματη  επιστράτευση του μόνου μέσου που είναι σε θέση να επιστρατευτεί στις δύσκολες ώρες  που η περιβόητη Κρατική Μέριμνα απουσιάζει… Αλλά και οι κοσμοξάκουστοι διασώστες της οικονομικής μας ανάπτυξης, οι ιδιώτες επιχειρηματίες της Αττικής Οδού που τη χρυσοπληρώνουμε και που συνήθως τους λιβανίζουν τα ΜΜΕ , ουδεμία ευαισθησία επέδειξαν προκειμένου να προλάβουν τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα της χιονοκαταιγίδας ΕΛΠΙΔΑ  στον πολυδιαφημισμένο αυτόν δρόμο… ( έπρεπε, βλέπετε, πάση θυσία να εισπραχθούν τα διόδια…)

Και εκεί που οι υπεύθυνοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα εκτοξεύοντας τη μια μπιιιιπ μετά την άλλη, οι έρημοι πολίτες για να μην τρελαθούν αρχίζουν τα αριστοφανικά ..Θαυμάζω αυτές τις τόσο εύστοχες, γεμάτες χιούμορ ατάκες και τους υπέροχους εγκέφαλους που τις δημιούργησαν…..

                                                     ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΚΑ

 

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου