Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Και την Πέμπτη και την Παρασκευή ζήσαμε εξαιρετικές στιγμές στον θεατρικό χώρο του 2ου Γυμνασίου. Τα παιδιά μας έδωσαν την ψυχή τους όπως κάνουν πάντα και μας συγκίνησαν με την αθωότητα και το ταλέντο τους. Μάλιστα την δεύτερη βραδιά μας  τίμησε με την παρουσία του και ο συγγραφέας του βιβλίου Γρηγόρης Χαλιακόπουλος.Τον ευχαριστούμε για τον κόπο του να ταξιδέψει από την Αθήνα για την παράστασή μας. Έκανε πολύ χαρούμενα τα παιδιά μας και μας.Ελπίζουμε να τον ικανοποιήσαμε.Το κοινό μας ήταν όπως πάντοτε υπέροχο.Ζεστό γενναιόδωρο, συγκινητικά δοτικό.... Θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστο όλο αυτό το ταξίδι..και το δικό μας και του Φερeϋντούν...Γιατί πραγματικά τα αγαπήσαμε και τα δυο.....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!
                                                                  ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΚΑ

2 σχόλια:

  1. ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
    Μας φώναξαν μες στα μούτρα τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Πατρών,κλείνοντας την αριστοτεχνικά δομημένη σχολική τους παράσταση,διατρανώνοντας έτσι την πίστη τους στον άνθρωπο και τη δύναμή του για το καλό και το δίκαιο.
    ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
    Βροντοφώναξαν τα παιδιά μπροστά από ένα καταπληκτικά ζωγραφισμένο σκηνικό μιας πόλης,-της όποιας όμορφης πόλης-,που όμορφα κάθε φορά καίγεται,μαζί με τα όνειρα και τους πολύχρωμους χαρταετούς της..,καλύπτοντας έστω για λίγο τις πολεμικές ιαχές των καναλιών,που μάλλον προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.
    ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ
    και μπορεί ακόμα να ονειρεύεται!!!!
    κραύγασαν τα παιδιά και ο γλυκός Φερεϋντούν,γιατί μετά από άλλον ένα χρόνο ατελείωτων προβών και γόνιμου θεατρικού γίγνεσθαι,υπό την καθοδήγηση και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπέροχων Δασκάλων-Μαρία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ,Γιώτα,Αγγελική δεν έχω λόγια-,έμαθαν πως μόνο όταν έχεις τα μάτια,τα αυτιά και προπάντος την καρδιά ανοιχτά στο φως,στην ομορφιά και στη γνώση,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορεί ο άνθρωπος,ο κάθε άνθρωπος να πει πως
    ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.
    Για την ώρα βέβαια,παραμένει ως ερώτημα.
    ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ???

    Χίλια Μπράβο
    για την αφύπνιση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΜΟΥ!!!

      Διαγραφή