Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΤΡΩΝ   Πάτρα, 22 Νοεμβρίου 2016
Ανθείας 214, 26332 Πάτρα τηλ. 2610 317147, 
 6946800141

             Αγαπητές, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη λογοτεχνική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Περιοχής Πατρών σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι της «Πολυφωνικής» για τον ποιητή Δημήτρη Κοσμόπουλο και την ποιητική του συλλογή Κρυπτόλεξο  Για την νύχτα της 2ας προς 3η Ιανουαρίου 1911,  συλλογή αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, ώρα 8 το βράδυ στο θέατρο  Λιθογραφείον ( Μαιζώνος 172 Β).
Η συνάδελφός μας Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου, υπεύθυνη του Θεατρικού Εργαστηρίου της Πολυφωνικής  θα παρουσιάσει θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο Κρυπτόλεξο. Θα συνοδεύσουν στο πιάνο η Έφη Καββαδία- Ζέρβα και στο Βιολί η Λάουρα Λούκα.
Για την ποιητική του Δ. Κοσμόπουλου θα μιλήσει η Έφη Κατσουρού, ποιήτρια και αρχιτέκτονας, ενώ  για το Κρυπτόλεξο η Μαρία Ψάχου.  Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο ποιητής Δημήτρης  Κοσμόπουλος και θα διαβάσει ποιήματά του.
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι στα μέλη του Συνδέσμου μας που έχουν ταχτοποιήσει την ετήσια εισφορά των 7 Ευρώ θα προσφέρουμε  την εκπτωτική κάρτα που μας παραχώρησε το θέατρο Λιθογραφείον  για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο του.
Σας περιμένουμε!

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών
Μαρία Ν. Ψάχου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου