Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΘΡΕΤΤΑΝΕΛΟ!!!

                 Αγαπητές, Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πατρών θα πραγματοποιήσει  το Σάββατο, 2 Απριλίου 2016, τη δεύτερη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσής του, στο καφενείο Θρεττανελό (http://threttanelo.blogspot.gr/p/blog-page.html) (Παρθενίου 11, είναι ο δρόμος που περνά μπροστά από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου και συνδέει την  Αγ. Νικολάου με την Κολοκοτρώνη) 6.30 το απόγευμα.
Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και αξιοποιήθηκε για γενικότερη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λέσχης. Γι΄ αυτό και η συνάδελφος-φιλόλογος Γιώτα Ξυλιά θα μας παρουσιάσει σ΄αυτή τη δεύτερη συνάντησή μας το καινούργιο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη, Το φαράγγι και στη συνέχεια θα συζητήσουμε με αφορμή το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά και γενικότερα για θέματα λογοτεχνίας και κοινωνικού προβληματισμού που θα ανακύψουν.
Θα χαρούμε να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση  του Συνδέσμου και να έχουμε την ευκαιρία για μια ευχάριστη και εποικοδομητική συνάντηση που θα μας δώσει τη δυνατότητα να τα πούμε από κοντά και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά.

Παρακαλούμε τους κ. Διευθυντές να ενημερώσουν τους συναδέλφους.
Ευχαριστούμε πολύ

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών
Μαρία Ν. Ψάχου
Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων




 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ



Σάββατο, 2 Απριλίου 6.30 το απόγευμα


Καφενείο Θρεττανελό (http://threttanelo.blogspot.gr/p/blog-page.html) (Παρθενίου 11)
Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Γιώτα Ξυλιά



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου