Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ..


 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΤΡΩΝ             
 τηλ. 2610 317147,  6946800141
Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών, τηνΚυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016, στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58), 11.30 το πρωί.
Επίτιμος καλεσμένος μας και ομιλητής θα είναι ο κ. Μάρτιν Κρέεμπ, πρόεδρος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Θέμα της εισήγησής του «Τα ψηφιδωτά στην «οικία του Μενάνδρου» στη Μυτιλήνη».
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η παιδική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πατρών υπό τηδιεύθυνση της κ. Αρετούσας Νικολοπούλου, ενώ στο πιάνο θα συνοδεύσει η κ. Ελένη Βέρρα.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών
Μαρία Ν. Ψάχου
Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων 


Υ.Γ:  Παράλειψή μου που δεν το ανέβασα νωρίτερα… Όμως  έστω και τώρα να πω ότι η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου φιλολόγων ήταν μια ζεστή και ουσιαστική συνάντηση …Τόσο ο επίτιμος καλεσμένος και ομιλητής της εκδήλωσης, Μάρτιν Κρέεμπ, που με σεμνότητα αλλά και πάθος για την έρευνα μας ξενάγησε στα ψηφιδωτά <<της οικίας Μενάνδρου>> στην Μυτιλήνη, όσο και η γλυκύτατη παιδική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πατρών που μας συγκίνησε με τις  σπουδαίες ερμηνείες γνωστών τραγουδιών  του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου , μας χάρισαν όμορφες συντροφικές στιγμές  στην φιλόξενη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας… Η μέρα συννεφιασμένη και βροχερή , οι πλανόδιοι πωλητές  να πουλούν τις σπέντζες για τους ερωτευμένους της ημέρας του αγίου Βαλεντίνου στην πεζοδρομημένη Ρήγα Φεραίου και εγώ με την κόκκινη ομπρέλα μου για παν ενδεχόμενο στο χέρι..(Όταν την κρατώ δεν βρέχει ποτέ..Διαπιστωμένο..) στην καθόλου βαρετή  αλλά αντιθέτως πολύ γευστική γιορτή των ευχών και των ασπασμών μεταξύ φίλων και αγαπημένων συναδέλφων …Και του χρόνου με υγεία και χαρά…

                                                         ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΚΑ
                                                                                          
                                                                                               


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου