Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ .......

Αγαπητές, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 Σας προσκαλούμε στο αφιέρωμα του Συνδέσμου μας για την πατρινή συγγραφέα Αθηνά Κακούρη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015, 7:30 μ.μ., στο Θέατρο Γραμμές Τέχνης (Μαιζώνος 271).
Θα μιλήσουν για το έργο της η Αντωνοπούλου Ζωή, σχολική σύμβουλος φιλολόγων και η Πετροπούλου Μίνα, συνάδελφος φιλόλογος. Θα συνομιλήσουν μαζί της ο Β. Τρεχλής, συγγραφέας, ο συνάδελφος φιλόλογος Πανούσος Βασίλης, αλλά και το κοινό.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο Σ. Λέκκας, μουσικός- Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Πατρών, και ο Ιάσονας Βάκρινος, καθηγητής των χάλκινων πνευστών του Μουσικού Σχολείου Πατρών.

Σύντομα, θα σας ενημερώσουμε για επιμορφωτική συνάντηση που ετοιμάζουμε σχετικά με τη Διδακτική και την Αξιολόγηση του Γραπτού Λόγου.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο Σύνδεσμος σχεδιάζει  μονοήμερη εκδρομή στην  Αθήνα για την παρακολούθηση τηςθεατρικής παράστασης « Ο Θεός της σφαγής» της Γιασμίνα Ρεζά, στο Θέατρο Αθηνών (Βουκουρεστίου 10), το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, ώρα 18: 15. Προτείνεται αναχώρηση 9:00 και επιστροφή αμέσως μετά το τέλος της παράτασης. Θα σας πληροφορήσουμε σύντομα για το κόστος, παρακαλούμε όμως για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο mail του Συνδέσμου, προκειμένου να δούμε  τον πιθανό αριθμό συμμετοχών και να έχουμε μια σαφή απάντηση από το θέατρο σχετικά  με την καλύτερη τιμή εισιτηρίου.

Επισυνάπτουμε επίσης το Ψήφισμα που υπέβαλε το ΔΣ του Συνδέσμου στην  εκδήλωση-διαμαρτυρία της ΠΕΦ, στην Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2015, για την υποβάθμιση των φιλολογικών μαθημάτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Θα χαρούμε πολύ να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Συνδέσμου για συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις μας, αλλά και να ακούσουμε τις προτάσεις σας για εκδηλώσεις που θα θέλατε να πραγματοποιήσουμε.
Σας ευχαριστούμε πολύ.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών
Μαρία Ν. Ψάχου
Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΤΡΩΝ   Πάτρα, 17 Νοεμβρίου 2015
Ανθείας 214, 26332 Πάτρα τηλ. 2610 317147,
 6946800141

Y.Γ: Κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σας προσκαλέσω στις πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις του συνδέσμου φιλολόγων Πάτρας. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε , το αντάμωμα και οι κοινές δράσεις με κέντρο τον πολιτισμό και την γνώση είναι ό,τι μας έχει απομείνει και πρέπει να τα στηρίξουμε, εκφράζοντας ο καθένας με το δικό του τρόπο την γνώμη του και την αλήθεια του...
                                                            ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου