Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ....

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΤΡΩΝ                     19 Ιουνίου 2017
Ανθείας 214, 26332 Πάτρα τηλ. 2610 317147,
 6946800141

Αγαπητές, Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε για προσεχείς λογοτεχνικές εκδηλώσεις στις οποίες ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πατρών συμμετέχει με την παρουσία μελών του.
Ειδικότερα, την Τρίτη,  20 Ιουνίου 2017, 8.30 μ.μ., η συγγραφέας Έλενα Χουζούρη και το βιβλίο της «Ο θείος Αβραάμ μένει πάντα εδώ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη θα παρουσιαστεί στο Πολύεδρο.
Θα μιλήσουν οι συνάδελφοι- φιλόλογοι Γιώτα Ξυλιά και Ελένη Ροδοπούλου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Πατρών.
Τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 στις 19.00, στην Αγορά Αργύρη οι εκδόσεις «Γαβριηλίδης», το βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία» και η Αγορά Αργύρη παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του συναδέλφου Αντώνη Κολλιντζογιαννάκη « Της χαμένης  ομορφιάς οδοιπόροι». Θα μιλήσουν οι συνάδελφοι-φιλόλογοι Γιώτα Ξυλιά και Ελένη Ροδοπούλου, ποιήματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Περικλής Βασιλόπουλος και Αγγελική Ντερβίση. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Κων/να Τσεκούρα.
Την Τετάρτη, 28 Ιουνίου, 8.30 μ.μ., θα καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με μουσική στον κήπο του Πολύεδρου από την εξαιρετική χορωδία Αντηχώ, που δέχτηκε πρόθυμα και εγκάρδια την πρότασή μας να μας συντροφέψει μελωδικά με μουσικές του τόπου μας και της Μεσογείου, μεταφέροντάς μας το αίσθημα και την ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού.
Θα σας προτείνουμε επίσης να παρακολουθήσετε την πρώτη εκδήλωση προ των εγκαινίων της Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμά, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, 19.00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην οικία όπου γεννήθηκε ο κορυφαίος Έλληνας ποιητής, και κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί αγιασμός του κτιρίου, ξενάγηση στο χώρο και παρουσίαση του βιβλίου Σατιρικά Γυμνάσματα του Κωστή Παλαμά από τον Μιχ. Μερακλή και τον Κων/νο Κασίνη.

Με εγκάρδιους συναδελφικούς χαιρετισμούς και ευχές για καλή συνέχεια
Εκ μέρους του Δ. Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Πατρών
Μαρία Ψάχου


Y.Γ: ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙ  ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ..
                                                    ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου